Spisested i Hjørring

Spisested i Hjørring

Hereford House har i mange år været et af de foretrukne spisesteder i Hjørring – Vi byder hele familien velkommen.

Vores spisetid finder du i Nørregade i Hjørrings gamle bydel beliggende i Købmand Riis Gaard fra 1793, som er en af de mest kendte og bedst velbevarede bygninger i den gamle bydel – en smuk og velbevaret bindingsværkbygning med stor lokalhistorisk værdi. Stemningen og atmosfæren er hyggelig og uformel, og så er der plads til både voksne og børn.

I vinterhalvåret kan vores gæster ligeledes opleve stemningen, når vi tænder op i vores åbne pejs i restauranten. Og om sommeren oser det af Biergarten i vores hyggelige baggård.

Spisested i centrum af Hjørring

Af navnet Hereford House udspringer naturligt et klassisk bøfhus eller steakhouse, som nogen også vil kalde det. Vi har fokus på gode råvarer og går ikke på kompromis med kvalitet, og vi ønsker ligeledes at holde vores prisniveau nede for den brede målgruppe.

Vi har selvfølgelig bøffer i alle størrelser, lige fra 150 g til 1000 g, men er man ikke til en god bøf, har vi også forskellig fisk og skaldyrsretter på menuen – f.eks. i skrivende stund stjerneskud, laks, veggieburger eller vegetarbøf.

Børnene bliver også mætte på Hereford House, da vi både har nuggets og fiskefilet på menukortet. De serveres naturligvis med lækre sprøde pommes frites – ganske populært blandt de mindste.

I finder vores forretter, hovedretter og desserter her.

Vi tilbyder også vores menukort som Take Away, og det er super nemt at bestille den mad, du ønsker til ”afhentning ud af huset” - Bestil Take Away her.

Online bordreservation

Du kan nemt reservere bord her på vores hjemmeside. Når din reservation er lagt, bekræfter vi den på mail eller SMS. Du finder bordreservationen her.

Vi vil se frem til at byde dig/jer velkommen i vores restaurant.