Restaurant til konfirmation Hjørring

 Restaurant til konfirmation i Hjørring

Hereford House tilbyder helt unikke og charmerende lokaler, der kan danne den perfekte ramme om jeres konfirmationsfest.

Vores restaurant er opdelt således, at vi i stueetagen kan tilbyde et mindre selskabslokale i autentiske rammer med plads til omkring 25 personer, men vores hyggelige 1. sal kan rumme op til 60 personer.

Menuen

Hvis man vælger at holde konfirmationsfest hos Hereford House, har man mulighed for at sammensætte menuen med udgangspunkt i vores alsidige menukort, men vi vil også altid gerne skabe en individuel festmenu efter konfirmandens ønske herom.

Vi kommer naturligvis gerne med forslag og inputs - både til menuen, men også til underholdning og udførelse heraf.

Kontakt os

Tøv ikke med at kontakte os, så I kan høre om de muligheder, Hereford House kan tilbyde jer, når I skal holde komfirmationsfest.

Ved os er I ikke bare garanteret en lækker festmenu i lokaler ud over det sædvanlige - men I er garanteret en fest, hvor vi tager os af alt det praktiske, så I kan koncentrere jer om jeres gæster samt ikke mindst konfirmanden.

Kontakt os på 9892 7722 / 2030 7722 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.