Bøfhus i Hjørring

Bøfhus i Hjørring

Restaurant Hereford House er dit lokale bøfhus i Hjørring, og vi byder hele familien velkommen.

I restauranten vil du opleve en hyggelig og uformel atmosfære, hvor der er plads til både voksne og børn.

Vores dejlige bøfhus er beliggende i Nørregade 35 i Hjørrings gamle bydel - i den Gamle Købmand Riis Gaard fra 1793, som er en smuk og velbevaret bygning, opført i bindingsværk og som ligeledes rummer en stor lokalhistorisk værdi.

I de kolde tider tænder vi op i den store pejs i restauranten, hvilket skaber en utrolig hyggelig og behagelig atmosfære, og om sommeren er det muligt at blive bespist i vores hyggelige baggård.

Bøfhus for alle

Selvom vi primært har kvalitetsbøffer på menuen, og betegner os selv som et klassisk bøfhus / steakhouse, har vi også andre retter på menuen,    som vil falde i god jord hos dem, som ikke er til de store bøffer. Her kan vi eksempelvis servere stjerneskud, laks eller veggieburgers.

Vi har altid fokus på at servere god mad tilberedt af de bedste råvarer, men vi ønsker samtidigt at holde vores prisniveau åbent for den brede målgruppe. Børn er også meget velkomne ved os. 

I skrivende stund har vi populære retter til de mindste, såsom fiskefileter og kyllingenuggets med pommes frites på menuen.

Her finder du vores forretter, hovedretter og desserter.

Se mere i vores menukort for at få det fulde overblik.

Gør det nemt og bestil bord online

Du kan nemt bestille bord online her på hjemmesiden. Vi bekræfter bestillingen på sms eller mail – Klik her for at gå til bordreservationen.

Orker I ikke at spise ude, er vores Take Away også en mulighed - I finder hele vores Take Away menukort her.