restaurant-hereford-house-hjoerring-2.jpg

Forretter

1. Rejecocktail a la Hereford    
Håndpillede rejer
Shrimp cocktail a la Hereford
Kr. 85,00

2. Snegle med hvidløg
Serveres med ”sneglebrød” 2A - 6 stk. / 2B - 12 stk.
6 snails with garlic / 12 snails
Kr. 50,00 / 100,00

3. Carpaccio
Tynde skiver af oksemørbrad, marineret i Trøffelolie, serveres m/høvlet parmesanost
Thin slices of tenderloin, marinated in truffle oil, served with parmesan cheese
Kr. 75,00

4. Gravad Laks & Røget Laks
Husets egen gravad og røget laks, serveres med dilddressing
Pickled & smoked salmon, served with dill dressing
Kr. 85,00

5. Scampi fritti
Dybtstegte kinarejer a la Orly serveres med pikant peberdressing
Deepfried Scampi a la Orly served w / pepperdressing
Kr. 50,00

6. Cremet fiskesuppe
Med hvidvin, urter og fløde
Creamy Fishsoup with whitewine, herbs and cream
Kr. 85,00

7. Kurv med Hvidløgsbrød og Gryere- 4 stk.
Garlic bread – 4 pieces
Kr. 50,00

8. Løjrom, 50 gram
M/Blinis, creme fraiche, rødløg
Kr. 175,00

9. Baerii Caviar, 10 gram
M/Blinis, creme fraiche og rødløg
Kr. 200,00

10. Frølår
Panko panerede frølår, marinerede i Citrus
Deepfried Froglegs
Kr. 100,00