Selskabslokaler i Hjørring

Selskabslokaler i Hjørring

Hereford House tilbyder helt unikke og hyggelige rammer til de store begivenheder her i livet - Lige fra barnedåb til konfirmation, studenterfester, fødselsdage, bryllupper, kobber-, sølv- og guldbryllup samt begravelse m.m.

Ejer du en virksomhed eller mangler du et sted til den årlige firmafest eller julefrokost, så byder vi også gerne ind her.

Vi disponerer over to etager, hvor vi i stueetagen tilbyder et flot og autentiske selskabslokale med plads til ca. 25 personer, og 1. salen, hvor vi har mulighed for at huse større selskaber med op til 60 personer.

Menuer ved selskabslokaler

Ved selskaber kan I naturligvis vælge fra vores menukort, men vi kan også tage en snak om, hvilke ønsker I har til menuen - Vi opfylder gerne særlige ønsker hertil. Vi byder naturligvis gerne ind med idéer og forslag til menuen, og har I ønsker til underholdning, er vi også behjælpelige med idéer og udførelse.

Kontakt os

Kontakt os til en snak om de muligheder, vi kan tilbyde – Vi vil gøre alt for, at I får god dag med lækker mad og drikke. Vi gør det nemt for dig som vært, så du kan koncentrere dig om gæsterne.

Kontakt os på 9892 7722 / 2030 7722 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.