Restaurant i Hjørring Centrum

Restaurant i Hjørring Centrum

Hereford House er beliggende i den gamle bydel i centrum af Hjørring. Vi har gennem de seneste mange år været et af byens foretrukne spisesteder, hvor vi byder hele familien velkommen.

Vi har til huse i Nørregade i Købmand Riis Gaard, som er opført i 1793 og er en af byens smukkeste bygninger beliggende i den gamle bydel. Hereford House emmer af stemning med sin smukke bindingsværkbygning, og med sin hyggelige og uformelle atmosfære er der god plads til både voksne og børn.

I den kolde tid vil vores gæster blive mødt af en varm og hyggelig stemning fra blandt andet vores åbne pejs i restauranten, mens det om sommeren er muligt at indtage et lækkert måltid i vores hyggelige baggård.

Spisested i centrum af Hjørring

Hereford House giver helt naturligt associationer til et klassisk bøfhus, men vi tilbyder meget mere end det. Vores hovedfokus er på anvendelse af lækre råvarer af højeste kvalitet samtidig med, at vi holder et fornuftigt prisniveau.

Vi tilbyder bøffer i alle størrelser - fra en bøf på 150 g. og helt op til 1000 g.- men herudover tilbyder vi også forskellige vegetar, fiske- og skaldyrsretter, herunder stjerneskud, laks, veggieburger eller vegetarbøf.

Der er også tænkt på de små, når man besøger Hereford House. Vi kan som nogle af de mest populære retter nævne vores nuggets og fiskefilet - naturligvis serveret med vores populære sprøde pommes frites.

I kan læse mere om vores forretter, hovedretter og desserter her.

Vores retter på menukortet kan også bestilles som Take Away, hvis du ønsker at spise din mad i hjemlige omgivelser. Bestil Take Away her.

Online bordreservation

Bordreservation kan nemt foretages på vores hjemmeside. Når vi modtager og har behandlet din reservation, bekræfter vi den på mail eller SMS. Du finder bordreservationen her.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores restaurant.