Restaurant i Hjørring

Restaurant i Hjørring

Hos Restaurant Hereford House i Hjørring byder vi hele familien velkommen.

Vores restaurant i Hjørring er hyggelig og uformelt indrettet, og der er plads til både voksne og børn. I finder restauranten i Nørregade 35 i Hjørrings gamle bydel. Restauranten er beliggende i den Gamle Købmand Riis Gaard fra 1793, som er en smuk og velbevaret bindingsværkbygning med stor lokalhistorisk værdi.

Om vinteren vil I opleve, at vores store pejs er tændt i restauranten, og i sommerperioden kan vores hyggelige baggård benyttes, når I besøger os.

Restaurant i Hjørring centrum

Vi betegner vores restaurant som et klassisk steakhouse, hvor du også kan tage børnene med. Vi har fokus på gode råvarer, men ønsker samtidigt at holde vores prisniveau åbent for den brede målgruppe.

I finder vores forretter, hovedretter og desserter her.

Ligeledes har vi forskellige børnevenlige menuer på menukortet. Blandt andet vores fiskefilet, hamburger og kyllingenuggets - serveret med pommes frites - er populære retter blandt de mindste. Se mere i vores menukort for at få det fulde overblik.

Til de voksne byder vi på bøffer i alle størrelser - Lige fra 150 g til 1000 g, og er man ikke til en god udskæring, er det også muligt at bestille et stjerneskud, laks eller veggieburger.

Bestil bord online

Det er nemt at bestille bord via vores hjemmeside, hvorefter vi bekræfter bestillingen på sms eller mail. Klik her for at gå til bordreservationen.

Er I mere til Take Away, kan hele vores menukort også bestilles til ”afhentning ud af huset” - Bestil Take Away her.