Børnevenlig restaurant i Hjørring

Børnevenlig restaurant i Hjørring

Restaurant Hereford House i Hjørring byder hele familien velkommen i vores hyggelige og uformelle restaurant.

Restauranten er beliggende i Den Gamle Købmand Riis Gaard fra 1793 placeret i Hjørrings gamle bydel. En flot bygning med en stor lokalhistorie i bagagen, som blandt andet har huset pakhus og byens skole.

I vintersæsonen tænder vi op i den store pejs i restauranten, og i sommerperioden kan vores mad nydes i vores hyggeligt indrettede baggård.

Børnevenligt Steakhouse

Hereford House er et børnevenligt klassisk steakhouse, hvor de bedste råvarer er vægtet samtidig med, at prisen er på et niveau, hvor alle kan være med.

Vores restaurant er for hele familien, og vi har bl.a. forskellige børnevenlige menuer på menukortet - specielt vores fiskefileter, hamburger og kyllingenuggets med fritter er populære blandt de mindste. Vi har også desserter specielt udvalgt til børn på menuen.

Til de voksne er der naturligvis bøffer i alle størrelser, og er man ikke til bøf, tilbyder vi blandt andet et stjerneskud eller en veggieburger.

Husk at I nemt kan bestille bord her via hjemmesiden – Vi bekræfter bestillingen på sms eller mail - Er I mere til Take Away, kan hele vores menukort også bestilles til ”afhentning ud af huset”.

Vi vil se frem til at modtage jer som gæster eller jeres bestilling til Take Away – Velbekomme.